Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Χαζομάρες...



Παρασκευή... Για να δούμε... Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έδωσε διαταγή στην Κυπριακή αστυνομία να είναι αμείλικτη σε τυχόν άτομα που θα εμπλακούν σε επεισόδια στο αυριανό ντέρπυ, μετά από πυροδότηση της ατμόσφαιρας με δηλώσεις από παράγοντες των δύο σωματείων μέσω ραδιοφώνου, διαδικτύου και άλλων Μ.Μ.Ε. Τους απείλησε. Γιατί απειλές κι'όχι παραινέσεις κύριε πρόεδρε? Έτσι μεγάλωσες τα παιδιά σου? Με απειλές? Και τους παράγοντες κύριε πρόεδρε? Γιατί δεν τους απείλησες? Ή μήπως φοβάσαι πως θα σου κόψουν το μηνιάτικο?

Η αστυνομία θά'ναι η πολυπληθέστερη σε αγώνα από ποτέ. 330 άτομα. Εύκολο θά'ναι να χειριστούν 22οοο. Εκτός πάλι αν οι 21950 γίνουν κότες. Αφού χρειάζονται τουλάχιστο 3 αστυνομικοί για να συλλάβουν κάποιον και να του περάσουν χειροπέδες.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού συνεργάζεται με την κυρία Βαρδινογιάννη και μια απ'τις εταιρείες της για διαφημιστικές εκστρατείες στο εξωτερικό. Φαίνεται πως μόνο στην Κύπρο υπάρχει κρίση και ανεργία. Εκτός πάλι αν θα'ρθουν Αφρικανοί. Γιατί για εκεί δε μίλησε κανείς για κρίση, μίλησε?

Το 2012 θά'ρθει το τέλος του κόσμου λένε. Φυσικό είναι. Η Κύπρος θα είναι στην προεδρία της Ε.Ε. Και αν λυθεί το Κυπριακό τότε ο πρόεδρος της Ε.Ε. τότε θά'ναι μάλλον Τούρκος έποικος. Εκτός αν καταφέρει ο κύριος Χριστόφιας και δεν το λύσει. Γιατί πλέον αυτό θά'ναι άθλος. Να καταφέρει ακόμα ένας πρόεδρος να μην το λύσει.

Ο καλός ηγέτης απειλεί, ψεύδεται, δικαιολογείται, αρνείται και ζητά να τον προσκυνήσεις. Στο κάτω κάτω αυτά του έκαναν πριν τον εγκρίνουν για ηγέτη, καιρός να πάρει το κωλοφίλημα πίσω νομίζει... Κι'ύστερα αναρωτιούνται γιατί μας βρίσκουν τόσα κακά παντού.

Και φυσικά για όλα φταίει ο Αυτοκράτορας που βλέπει, ακούει, σκέφτεται και πάνω απ'όλα μιλά. Και η αλήθεια είναι βαριά κι'ασήκωτη. Και χρειάζεται και στοιχειώδη λογική και ανθρωπιά φυσικά για να μπορείς να την ακούσεις. Στοιχειώδη, το τονίζω, για να μη μου λες πως δεν είσαι τόσο έξυπνος όσο εγώ για δικαιολογία. Αυτό και το ξέρουμε και φαίνεται.

Πολλές αγάπες τώρα τελευταία... Λόγια, πράξεις, εκδηλώσεις... Πάω για X-FACTOR, λατρεμένο ύπνο στον καναπέ και μετά ύπνο μέχρι και γω δεν ξέρω αύριο... Με τόση αγάπη ποιος ασχολείται με χαζομάρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: