Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Οι νύκτες δεν είναι οι ίδιες πλέον...

Καμιά νύκτα δεν θά'ναι η ίδια πλέον... Για κάποιο καιρό τουλάχιστο. Λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία. Εκτός αν... Μπα, όχι. Έτσι έπρεπε να γίνει. Απ'την αρχή. Όταν δεν ξέρεις κοιτάζοντάς την στα μάτια αν βλέπει εσένα ή τον άλλο, όταν δεν ξέρεις το Σ'αγαπώ αν είναι για σένα ή τον άλλο, όταν ξέρεις πως είσαι εκεί αλλά δεν νοιώθεις νά'ναι μαζί σου, όταν βλέπεις να καταστρέφεις εσύ ο ίδιος κάθε ωραίο που πας να κτίσεις για σας επειδή απλά δε νοιώθεις να υπάρχεις παρά μόνο κάποιες στιγμές, όταν ακόμα και τώρα δεν ξέρεις αν ο πόνος της είναι για σένα ή τον άλλο, αν το αντίο είναι για σένα ή τον άλλο, αν το 'Σ'αγαπώ' είναι για σένα ή τον άλλο... Ο άλλος... Ο όποιος άλλος... Ο κάθε άλλος... Πάντα υπήρχε και τό'ξερες. Απλά δε σ'ένοιαζε γιατί πίστευες σε σένα, σε κείνη, στην αγάπη. Μέχρι που ένοιωσες πως υπάρχει πάντα πάνω και πέρα από σένα, μέχρι που είδες πως τα λόγια 'Δεν πάει άλλο, τελειώσαμε' έμεναν λόγια. Ήθελες να μείνεις, θέλεις να μείνεις... Να μείνεις που? Στο 0? Μα το 0 δεν ήταν το 0 σου, ήταν το 0 σας. Πονάς. Και λοιπόν? Και κοντά της πονούσες. Και στο κάτω κάτω ποτέ δεν έφυγες. Είσαι πάντα εδώ για κείνη. Γιατί εκείνη είναι ακόμα εδώ, μέσα σου. 'Νομίζεις πως όλος ο κόσμος γυρνάει γύρω από σένα' σου είπε. 'Πρέπει να το ψάξεις'. 'Μα όλος ο κόσμος είσαι εσύ κι'είσαι μέσα μου'... Ποτέ δεν της τό'πες. Και ποτέ δεν το κατάλαβε... Καμιά νύκτα δεν θά'ναι η ίδια πλέον... Αλλά ένα πράγμα θα είναι το ίδιο, ακόμα κι'όταν δεν θα λέγεται, δεν θα γράφεται, θα σβήσει. Η καληνύκτα γεμάτη με την αγάπη σου βγαλμένη απ'την καρδιά σου και σταλμένη στο φεγγάρι και στ'αστέρια με μια ευχή. Να την προσέχουν και να την κάνουν ευτυχισμένη. Κι'ας είναι μακρυά σου. Κι'ας δεν τα κατάφερες εσύ. Κι'ας δεν ταιριάξατε ή ταιριάξατε πολύ. Εσύ την αγαπάς ακόμα, κι'ας μην είναι πλέον οι νύκτες οι ίδιες. Η αγάπη σου είναι. Όπως και η ευχή σου. Καληνύκτα...

8 σχόλια:

Raindrops είπε...

kamia fora prepei na leme afta pou niwthoume..gt telika den einai sigouro oti o allos ta katalavainei kai isws exei anagki na ta akouei..exoume anagki na ta akoume..efxes gia kali mera!

Emperor είπε...

Καμιά φορά όμως δεν πρέπει να λέμε αυτά που νοιώθουμε. Απλά γιατί μ'αυτά σκοτώνουμε ότι αγαπάμε... Καλησπέρα!

Raindrops είπε...

kalispera!
xmmmmm...pws mporei kati pou niwtheis..gia ton anthrwpo pou agapas an to peis na ton "skwtwsei"? mipws den agapas alithina?
"'Μα όλος ο κόσμος είσαι εσύ κι'είσαι μέσα μου'... Ποτέ δεν της τό'πες. Και ποτέ δεν το κατάλαβε...", les pio panw kai ola exoun na kanoun me ta "dedomena" pou viwnoume sto taxidi tis zwis mas. Se dedomeno xrono, dedomenos anthrwpos, dedomenes katastaseis kai dedomena aisthimata. Aisthimata pou niwthoume, uparxoun, mas kurievoun ma telika den einai dedomena kai gia tous 2..gi'afto lew..kamia fora prepei na leme afta pou niwthoume..

Emperor είπε...

Καλησπέρα μικρή μου. Αλήθεια, αν σού'λεγα 'Σ'αγαπώ' θα με πίστευες?

Raindrops είπε...

Pistevw otidipote mou leei kapoios kai to aisthanetai alithina..
nai akomi pistevw stous anthrwpous, estw se ena mikro kommataki tou kathenos..alliws den tha pisteva oute ton idio mou ton eafto. kalo vradaki!

Emperor είπε...

Και όπως όλες οι γυναίκες δεν απάντησες. Καλό βράδυ γλυκειά μου! :-)

Raindrops είπε...

Xereis polu kala tis gunaikes kai afto fainetai. Apantisa,afto pou ithela na apantisw, sti defteri skepsi mou.. Oneira gluka...

Emperor είπε...

Όνειρα γλυκά μικρή μου! :-)