Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Στερεότυπα...

Σ'αγαπώ. Τι στερεότυπη λέξη. Λέξη που θα ξεχαστεί. Θα πονέσει. Θα χαράξει. Θα το πεις όταν δεν θα πρέπει. Θα τ'ακούσεις όταν δεν θα θέλεις. Αλλά πάντα κάποιο Σ'αγαπώ απ'όλα, ακόμα κι'αρεκτά Σ'αγαπώ, θα σημαδέψουν για πάντα τη ζωή σου. Είτε τά'χεις πει όταν δεν έπρεπε, είτε τ'άκουσες όταν δεν ήθελες, είτε απλά ποτέ δεν ...λέχθηκαν. Αυτά που ήθελες ν'ακούσεις, αυτά που ήθελες να πεις, αυτά που τα χείλη που λατρεύεις τά'παν γι'άλλους, αυτά τα τόσο στερεότυπα αυτά τα Σ'αγαπώ που έγιναν τόσο μοναδικά όσο κι'η ζωή σου... Σ'αγ... Όχι. Απλά Αγαπώ...

6 σχόλια:

aphtha είπε...

Αυτή η φράση είναι τόσο μα τόσο ιερή που εκτιμώ πλέον περισσότερο να μη μου τη λένε παρά το αντίθετο. Με τις πράξεις είμαι καλυμμένη.

Emperor είπε...

Φιλί! :-)

Raindrops είπε...

πραγματικά.."κάποιο σ'αγαπώ απ'όλα, ίσως και αρκετά, σημαδεύουν για πάντα τις ζωές μας"..ίσως πιο πολύ αυτό που δεν το λες και κάποια στιγμή πιθανόν το μετανιώσεις..(και δεν πιστεύω στους ανθρώπους με την κλισέ απάντηση "δεν μετανιώνω για τίποτα στη ζωή μου")

Bουλα. είπε...

ενα σ αγαπώ...έστω και μισό είναι καλύτερο απο το τίποτα...
Σ'αγ...

Emperor είπε...

Ροδοστάγονο, για τίποτε δε μετανοιώνεις παρά μόνο γι'αυτά που δεν έκανες και δεν είπες. Γιατί πάντα έχεις τη ψευδαίσθηση πως αν τό'κανες ή τό'λεγες θα ήταν αλλοιώς τα πράγματα. Κι'οι ψευδαισθήσεις σκοτώνουν. Φιλί!

Emperor είπε...

Βούλα καρδιά μου, να μοιράζεσαι είναι μεν λάθος αλλά κάποτε είναι η μόνη λύση για να μείνεις ζωντανός. Φτάνει όπου είσαι, όταν είσαι να είσαι ολόκληρος και εκεί. Και ότι λες και κάνεις να είναι ολόκληρο και αληθινό. Κι'ας το ξαναπείς σε λίγο αλλού. Φτάνει πάντα να το εννοείς... Φιλί!