Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Παν μέτρον άριστον (Από το Α ως το Ω)...



κΑλόπαιδο - κΩλόπαιδο


Το καλοκαίρι δεν προσφέρεται για έρωτα. Προσφέρεται για πήδημα. Ρούχα λίγα, ορμόνες στο φουλ, τσακίρ κέφι, κορμιά μαυρισμένα ή μη να λικνίζονται στους λάτιν ρυθμούς κι'άλλους ξεχαρβαλωτικούς, οι φερορμόνες με τον ιδρώτα και τ'ακριβά αρώματα να τρυπάνε τη μύτη και να πατάνε κόκκινο στο κέντρο της καύλας, μουνιά υγρά, στήθια να χοροπηδάνε, γέλια, μαλλιά ανέμελα, συχνές 'τυχαίες' επαφές επιδερμίδων, σφηνάκια, ποτάκια, χουφτώματα, φασώματα, πηδήματα... Όχι, αυτός δεν είναι έρωτας. Και ότι νοιώθουμε το καλοκαίρι είναι μια σκέτη καύλα. Και όσοι έρωτες γεννήθηκαν την άνοιξη αλλά δεν είχαν υπόβαθρο, το πολύ ν'αντέξουν μέχρι το Σεπτέμβρη αν όλα τα ποιο πάνω τα κάνουν μεταξύ τους. Αλλά με τόση καύλα να κυκλοφορεί ελεύθερα, στη ζωή, στο νετ, στα blogs, στο facebook, καύλα που ανάβει και κολάζει και τους πιο ντροπαλούς, που ξυπνά βασικά ένστικτα, πάθη, πόθους αλλά και κόμπλεξ, σπάνια αφήνει τους ανέβαθους έρωτες ν'αντέξουν μέχρι το Χειμώνα. Μάλλον θα πεθάνουν στον πρώτο πορτιέρη, στον πρώτο μπάρμαν, στην πρώτη σερβιτόρα, στην δεύτερη πωλήτρια, σ'ένα ταξί, σε μια παραλία, σε μια τουαλέτα ενός κλαμπ ή ενός εστιατορίου, σ'ένα στενό δρομάκι, στα πριβέ ενός chat room, στα προσωπικά μηνύματα του Facebook ή των blogs, e-mails, msn, etc... Τώρα αυτό τι σχέση έχει μ'εμένα? Ή τον έρωτα? Καμία, απολύτως λέμε. Απλά πάω διακοπές την Κυριακή και έχω αποσυνοντιστεί πλήρως. Βλέπω, καταγράφω, μιλώ, αισθάνομαι σαν μονοκύτταρος οργανισμός. Αποχαυνώθηκα.


κΑλόπαιδο - κΩλόπαιδο


Παν Μέτρον Άριστον. Που είναι το ρήμα? Ποιος ξέρει εκτός απ'αυτόν που το είπε... Τι σημαίνει? Μου πουλούσαν για χρόνια το γνωστό 'Τα πάντα με μέτρο'. Και τους λέω 'Και γιατί να μη σημαίνει κάθε μέτρο που χρησιμοποιείται να είναι άριστο για άριστα αποτελέσματα, δηλαδή όχι προχειρότητες?'. Κάποιοι χαμογέλασαν και το δέκτηκαν. Κάποιοι σκοτείνιασαν και δεν το δέκτηκαν.


κΑλόπαιδο - κΩλόπαιδο


Η πιο απόλυτη ατάκα είναι αυτή: 'Είσαι απόλυτος'. Σόρρυ. Είμαι.


Σχεδόν Πανσέληνος. Νοιώθω υπέροχα. Όπως σε κάθε Πανσέληνο. Τα λέμε σε δυο βδομάδες. Ή περισσότερες. Εσείς οι 5-6 και ειδικά εσείς οι 1-2, ξέρετε, να προσέχετε... Φιλιά!!!

4 σχόλια:

Raindrops είπε...

kala na peraseis!!! :) kalo vrady

Emperor είπε...

Ευχαριστώ! Επίσης, είτε μείνεις είτε φύγεις μετά. Εδώ θα είμαι! Φιλιά! :-)

Ανώνυμος είπε...

kala na peraseis! ne to kalokairi etsi ine! o erotas omos ine alou! dn ine stis epoxes! 4a3e na t vreis 3epida apo eki pu dn fantastikes pote oti 8a to vreis:P

Emperor είπε...

Πόσο δίκηο έχεις... Ευχαριστώ για τις ευχές. Καληνύχτα! Φιλιά! :-)