Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Χαλαρά...

6 σχόλια:

Joyce είπε...

Ωραία διάθεση...
Την καλοκαιρινή καλησπέρα μου Αυτοκράτορα!

ola de palabras... είπε...

Α, πολύ ωραία! Διαωνούσα με έναν φίλο μου τις προάλλες για το αν ο G είναι πολύ καλός σαξόφωνίστας ή όχι. Και του έλεγα ότι δεν με ενδιαφέρει αν είναι τζαζίστας, και ότι αυτό δεν έχει σημασία για μένα. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως με το σαξόφωνο τα σπάει το άτομο. Δεν καταλήξαμε πουθενά, ο καθένας υπερασπιζόταν την άποψή του αλλά είναι ευκαιρία να τον στείλω από δω να ακούσει το κομμάτι και μετά να τα πουμε πάλι ένα χεράκι.
Γεια!

Emperor είπε...

Έτσι Joyce... Καλοκαιρινά, αισθησιακά, ερωτικά... Καλημέρα! :)

Emperor είπε...

Αθηνά μου σημασία δεν έχει αν είναι τζαζίστας ή οτιδήποτε άλλο (έτσι κι'αλλοιώς το σαξόφωνο ταιριάζει κυρίως με μουσική τζαζ/μπλουζ πιστεύω και γω). Σημασία έχει αν σ'αρέσει. Και είμαι σίγουρος πως σε κάτι μπαράκια του Παρισιού, της Ορλεάνης, της Νέας Ορλεάνης, ακόμα και δρόμους της Ευρώπης και της Αθήνας, ίσως να έχει και καλύτερούς του που απλά ποτέ δεν είχαν τις ευκαιρείες τις δικές του. Αν σ'αρέσει κάτι είναι αρκετό. Και αυτός μ'αρέσει πολύ. :)

Levina είπε...

πέρασα και το πρωί , το άκουσα και πήγα να δουλέψω, τώρα μπήκα, το άκουσα μια ακόμα φορά και ξαναπάω να συνεχίσω....χαλαρά...
να είσαι καλά και να έχεις ένα όμορφο βράδι.

Emperor είπε...

Με τέτοια σχόλια μόνο καλά μπορώ να είμαι Levina... Καλή συνέχεια... Σ'όλους μας...