Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

The Beatles, in Hey Jude

6 σχόλια:

Levina είπε...

Καλημέρα my Emperor

κοίταζα το video με το τραγούδι, υπήρχε μια αθωώτητα ακόμα στο βλέμμα ή εμένα μου φάνηκε?

Να είσαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι για κρεμάλα;;;

:))

Καλησπερα

Emperor είπε...

Καλησπέρα Levina. Αθωότητα στο βλέμμα τους ή στο βλέμμα σου βλέποντάς τους? Τι να σου πω? Μη ξεχνάς σ'αυτό το τραγούδι υπήρχε η θλίψη της επικείμενης διάλυσης του γκρουπ. Μη ξεχνάς επίσης πως πολλές φορές τα πράγματα είναι όπως τα βλέπουμε κι'όχι όπως είναι. Και το κυριότερο, αν και τώρα ακούω Love και διερωτούμαι, όπως διερωτούμαι και για μένα, αυτήν την εποχή οι θλιμμένοι θα γίνουν ακόμα πιο θλιμμένοι, οι αθώοι ακόμα πιο αθώοι και οι αναίσθητοι ακόμα πιο αναίσθητοι. Εσύ? Στό'πα ξανά. Μαζί με κάποιες άλλες, με τον τρόπο που γράφεις (όσα διάβασα τουλάχιστο) και δείχνεις κομμάτια του χαρακτήρα σου, δίνεις ελπίδα σ'αυτόν τον τόπο...

Emperor είπε...

Coula να σε κρεμμάσω? :ΡΡΡ

Levina είπε...

Μου έχεις γράψει πολλά όμορφα λόγια Emperor αλλά όχι δεν είμαι διαφορετική,
Αγαπώ, μισώ, θυμώνω, απελπίζομαι, γελώ όπως όλοι μα αφού βλέπω πως ακόμα και στις χειρότερες σκέψεις, ακόμα και στις χειρότερες πράξεις υπάρχει ελπίδα…. αλλά μόνο γι αυτούς που θέλουν να ελπίζουν και να αλλάξουν, έστω και λίγο, λιγουλάκι .
Γιατί όχι ένα χαμόγελο σε κάποιον που είναι λυπημένος? Γιατί όχι ένα φιλί σε κάποιον που νοιώθει μόνος? Ένα χάδι , μια αγκαλιά, και όλα φαντάζουν καλύτερα, και γι αυτόν που δίνει και γι αυτόν που παίρνει. Όλα υπάρχουν σε μια καρδιά, σε ένα μυαλό, η θλίψη, το γέλιο, η αναισθησία, όχι η αθωότητα, αυτή το έχω ξαναπεί, μόνο στα παιδιά και στο ζωικό βασίλειο την συναντάς, είναι το μόνο που δεν περιμένω να συναντήσω στην ζωή μου επάνω σε άνθρωπο, δεν έχω δει ποτέ αθώα μάτια για να ξέρω πως είναι. Οπότε να αναρωτηθώ τι? Αν θα γίνουν καλύτερα ή χειρότερα?
Δεν μπορώ να απαντήσω, με ξεπερνά αυτή η ερώτηση.

Emperor είπε...

Σου εύχομαι τα καλύτερα... Γιατί σ'αξίζουν...