Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Πρωί Σαββάτου...



Πρωί Σαββάτου... Ο αέρας λυσσομανάει, συννεφιά, λίγο κρύο. Η ραδιενέργεια μάλλον εμπότισε τα κύτταρά μας, η κρίση ταλανίζει τις τσέπες και τα μυαλά μας, ο κόσμος συνεχίζει να γεννιέται και να πεθαίνει, ν'αρρωσταίνει και να γιατρεύεται, οι άνθρωποι συνεχίζουν να παλεύουν για τον άρτον τον επιούσιον, το παντεσπάνι, το κορμί που θα ανάψει ή/και θα εκτονώσει τις ορμόνες, το μυαλό που θα σαγηνεύσει τη ψυχή. Και το αόρατο χέρι συνεχίζει να κινεί τα νήματα για να χορεύουν οι μαριονέτες ενώ τ'αόρατα μάτια παρακολουθούν με θλίψη περιμένοντας την ώρα που θα επέμβουν... Πρωί Σαββάτου και νομίζω πως είμαι καλά, νοιώθω καλά. Και για μένα αυτό έχει σημασία. Στο κάτω κάτω όλοι θέλουν ν'αλλάξουν τον κόσμο αλλά κανείς δεν το επιδιώκει πραγματικά. Γιατί? Απλά σε κανένα δεν συμφέρει... Καλημέρα...

6 σχόλια:

dsquared είπε...

Πρωι Σαββατου εχω σηκωθει απο νωρις, ειμαι μια χαρα, αγορασα απο την λαϊκη καταπληκτικα κοκκινα τριανταφυλλα, ειμαι μια χαρα!
Δεν εχω αποφασισει ακομη εαν μου αρεσει αυτο το τραγουδι...

D.I.N.

SpaceExplorer είπε...

Ξεκινας να αλλάζεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις τα κανάλια της τηλεόρασης.....

Emperor είπε...

Dsquared τι σημαίνει D.I.N.? Όσο για το τραγούδι δε χρειάζεται ν'αποφασίσεις. Άσε ν'αποφασίσει αυτό για σένα. :)

Emperor είπε...

SpaceExplorer ξεκινάς ν'αλλάξεις τον κόσμο και στο τέλος ή σ'αλλάζει αυτός, ή βαριέσαι επειδή δεν αλλάζει με τίποτα, ή μένεις διαφορετικός, αλλοιώς, εκτός και μόνος. Σήμερα αλλάζεις και σελίδες στο ίντερνετ. :)

dsquared είπε...

δεν σου λεω, χα, χα.

Ναι μωρε ας αποφασισει αυτο για εμενα, ας κανει μια φορα καποιος αλλος κατι για εμενα!

Emperor είπε...

Κάτι να κάνουμε για σας? : )