Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Walking On Sunshine...

Κι'εκεί που λες ρε πούστη μου 'Ωραία, ήρεμα, ήσυχα, νεκρά', εκεί που λες 'κόλλησα στα μαλακοπαιχνίδια και μ'αρέσει', εκεί που λες 'έφυγαν, απομακρύθηκαν, μ'έφτυσαν, ωραία, ουδέν κακόν αμιγές καλού', εκεί που λες 'who cares, life goes on', σού'ρχεται μια μέρα που η ζωή σου αποφασίζει να σε διεκδικήσει και πάλι, με τα λάθη σου, τις αμαρτίες σου, τα πάθη σου, τους θυμούς σου, τις καύλες σου, όλα αυτά που κάνουν εσένα να είσαι εσύ. Κι'είναι ωραίο να σε διεκδικεί η ίδια σου η ζωή ρε γαμώτο μου...

9 σχόλια:

aidonaki είπε...

"Θέλω να θυμάμαι! Είναι ο μόνος τρόπος να μη με πονάει ό,τι έζησα. Να το θυμάμαι...

Κι ό,τι δεν έζησες και το θυμάσαι, μπορεί να έρθει να σου χτυπήσει τη πόρτα για να σου ζητήσει να το ζήσεις... Κι εσύ που νόμιζες πως ποτέ δε θα μπορούσες τώρα πια, ανακαλύπτεις πως η ζωή μάς δίνει τη δεύτερη ευκαιρία που χρειαζόμαστε όταν είμαστε δίκαιοι με τον εαυτό μας. Αρκεί να την αδράξουμε. Κι αυτό, είναι ένα δίκαιο παιχνίδι."

http://nightingale-aidonaki.blogspot.com/2010/11/editorial-31.html

Είναι... Είναι υπέροχο!

Natále είπε...

να σε διεκδικεί ή να τη διεκδικείς?
Το πρώτο συμβαίνει σπάνια, το δεύτερο θέλει αγώνα.

takeiteasy είπε...

Άμα εσύ την παράτησες και σε έχει διεκδικήσει (η ζωή) σε παραγωγική προπάντων ηλικία, βούρα να ανάψεις κανένα τζιερί. Μεγάλη η χάρη που σου εγίνηκε. Τζιαι τωρά πιόν κανόνισε να την ζήσεις όπως (σου) πρέπει. Άτε να μου ζήσεις.

Emperor είπε...

Αηδονάκι μικρή μου, δεν υπάρχουν δίκαια παιχνίδια. Μόνο κερδισμένα και χαμένα. Ακόμα κι'ο Δαυίδ αν θυμάσαι με δόλο κέρδισε. Κι'ας ήταν απάντηση στο δόλο της ανισότητας. Απ'εκεί και πέρα, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι!!! Καλημέρα! :))

Emperor είπε...

Natale ακριβώς έτσι. Όπως και τα θαύματα. Καλημέρες! :)))

Emperor είπε...

Take ti easy Takeiteasy! Αν και σωστή(ος?). Καλημέρα! :)))

Elsa Maxwell είπε...

Σώσων ελέησον πιά με δαύτη. Για να την βάλετε σε τάξη, με μια γερή τιμωρία, μπας και παρει είδηση ποιός ειστε επιτέλους !Ολόκληρος αυτοκράτωρ!!

σεβάσματα ειλικρινή !

Elsa Maxwell είπε...

θα μπορούσα να το εκφράσω κι αλλιώς
Α, την πτν! τι θέλει κι ανακατώνεται και παίρνει αποφάσεις?
εεε? δώστε της μια μπούφλα !
ε, μα πιά !

Emperor είπε...

Αν είναι πτν όπως λες προτιμώ να της δώσω άλλα πράγματα παρά μπούφλες. Αν μη τι άλλο θα περνάμε κι'οι δυο ευχάριστα. :)