Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ναι... Είναι καλή η μέρα...



Το πως θα σου φερθεί η μέρα εξαρτάται από σένα. Απ'το πώς θα ξυπνήσεις, πόσο θα χαμογελάσεις, τι περιμένεις απ'τη μέρα, τι θα προσφέρεις στη μέρα, τι περιμένεις από σένα, τι θα προσφέρεις σε σένα. Θα μου πεις 'κι'όλα αυτά τα προβλήματα, τα προσωπικά και τα γενικά?'. Αυτά είναι εκεί. Δεν θ'αλλάξουν, δεν θα πάψουν να υπάρχουν. Έτσι κι'αλλοιώς είναι επιφανειακά. Τα πραγματικά προβλήματα είναι βαθειά κι'είναι άλλα. 'Κι'ο πόνος απ'τις ασθένειες?' θα ρωτήσεις. Αυτός φεύγει με το χαμόγελο. Δύσκολο έ? Ναι. Πολύ. Αλλά εδώ φαίνονται οι δυνατοί κι'οι άξιοι. Εδώ φαίνεται αν σ'αξίζει μια καινούρια μέρα ή όχι. Γιατί η μέρα ήταν και θά'ναι πάντα εδώ. Εσύ είσαι περαστικός. Πάρε το δώρο σου και προχώρα. Και βλέπεις, την τελευταία μέρα σου, όποτε κι'αν έρθει αυτή, δεν θα κλαις γι'αυτές που δεν θα ξανάρθουν. Θα κλάψεις γι'αυτές που ήρθαν και τις άφησες να περάσουν σα να μην ήρθαν ποτέ. Σα να μην ήρθες ποτέ, σα να μην υπήρξες. Κοιτάξου λοιπόν στον καθρέφτη, πες 'Καλημέρα! Υπάρχω! Ζω!', χαμογέλασε και προχώρα. Η μέρα σε περιμένει... Κι'η ζωή...

2 σχόλια:

C B. είπε...

Geia ! Pws na mporw na kanw eggrafi to sta Blog tis Athensvoice... gnwrizeis..??? De blepw pouthena na iparxei i epilogi sign up.... Thanks !

Emperor είπε...

C.B. λυπάμαι. Δοκίμασα και γω για να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά δεν τα κατάφερα. Μάλλον πρέπει να μιλήσεις με το σχετικό τμήμα της Athens Voice.