Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Ψυχές, κορμιά, πηδήματα...

Για κάποιους το πήδημα είναι θέμα πιθανοτήτων. Φλερτάρεις δέκα ή είκοσι. Κάποια θα σου κάτσει. Για άλλους είναι θέμα χρόνου. Αυτήν σε 15 λεπτά θα την έχω στα 4, αυτή θέλει 2 μέρες, αυτή θέλει 2 βδομάδες ξέχνα το. Και για κάποιους είναι θέμα ποιότητας. Ποιόν ψυχής και πνεύματος. Ναι, στην ξεπέτα δεν χρειάζεσαι ποιότητα ανθρώπου. Μόνο σώματος. Σε μια χαλαρή σχέση έχει σημασία αυτό. Και αν γνωριστείτε μέσω της ποιότητας της ψυχής, σου τη δίνει να στα χαλά το πνεύμα. Δε λέω, είναι κι’αυτός ένας τρόπος να σε δοκιμάσει, μια άμυνα. Στο χέρι σου είναι να το συνεχίσεις ή όχι. Και δεν είναι θέμα ‘απομυθοποίησης’. Είναι θέμα συνέχειας. Μια περιπέτεια, μεγάλης ή μικρής διάρκειας, την θες για να νοιώθεις ωραία, να ξεφεύγεις απ’την καθημερινότητα. Όχι για να ακούς συνέχεια μετά το πήδημα ‘δεν τό’θελα, δεν θα ξαναγίνει, μόνο φίλοι’ και άλλα τέτοια. Δεν θες άτομα να σου μεταφέρουν το άγχος τους και τις ανασφάλειές τους.

Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ!!!

2 σχόλια:

erifili είπε...

Δυστυχώς φίλε μου, σήμερα οι περισσότεροι επιζητούν την ποσότητα και όχι την ποιότητα.Το εφήμερο είναι χαλαρωτικό, επιβεβαιωτικό και χωρίς δεσμέυσεις.Όμως γι'αυτό ζούμε? Και με την αγάπη, τον σεβάσμό, την αξιοπρέπεια τι γίνεται?Τα βάζουμε σε δεύτερη μοίρα?

Emperor είπε...

Erifili αγάπη και σεβασμός είναι κάτι που είτε το έχεις για όλους, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ζώα, φυτά, για σένα, είτε δεν τά'χεις. Μπορείς να τά'χεις, ακόμα και παντρεμένος, με πολλές γυναίκες και να τις σέβεσαι και να τις αγαπάς όλες, και μπορεί να μην απατήσεις ποτέ τη γυναίκα σου και να μην την αγαπάς και να τη σέβεσαι καθόλου. :-)