Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Πρόεδρε παρέτα το πλουμί τζιαι πιάσ'τη ππάλα...



Ο πρόεδρος έκανε όσα είχε πει πως δεν θα κάνει εκείνο το βράδυ της 15ης Μαρτίου, ‘για το καλό της πατρίδας’, επειδή τον εκβίασαν. Και μετά διόρισε ανακριτή για να καθίσει στο σκαμνί όσους ευθύνονται. Και ξαφνικά παρουσιάζεται ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας που, εκτός απ’ όλα αυτά που κατεβάζει στο κεφάλι και διατάζει και τινάζει τον τόπο και το λαό στον αέρα, παραδέχτηκε πως διατηρούσε τη Λαϊκή Τράπεζα στον αναπνευστήρα, φορτώνοντας ακόμα 11 δις το λαό, μέχρι να γίνουν εκλογές και ν’ αλλάξει κυβέρνηση, επειδή έτσι ήθελε η προηγούμενη κυβέρνηση. Άρα συνωμότησε σε οικονομική προδοσία κατά της πατρίδος.

Γιατί λοιπόν πρόεδρε δεν τον συλλαμβάνεις, μαζί με τον πρόεδρο του τότε Δ.Σ. της Λαϊκής, δηλαδή τον υπουργό οικονομικών σου, καθώς και τον υπουργό οικονομικών της προηγούμενης κυβέρνησης εκείνης της περιόδου? Τι άλλο θες δηλαδή? Εκτός αν η διερευνητική επιτροπή που διόρισες έχει στόχο κάποιους συγκεκριμένους και δεν το ξέρω.

Εάν θυμάσαι, όταν έλεγαν οι αντίπαλοι κατά την προεκλογική περίοδο πως θα καταστρέψεις την Κύπρο, έλεγες πως δεν άφησαν τίποτα όρθιο για να καταστρέψεις. Σε ξεγέλασαν πρόεδρε και τώρα οδηγείς τον τόπο προς την καταστροφή. Πρόσεξε πρόεδρε πριν να’ ναι αργά. Κι’ αφού θα πεινάσουμε, τουλάχιστο να το κάνουμε ελεύθεροι και ήρωες σαν Έλληνες που είμαστε. Ξαναδές τη λύση που έστειλα στις εφημερίδες, χωρίς τρόικα και άλλες ιστορίες για αγρίους. Αλλιώς εσύ θα’ σαι ο τέταρτος Αττίλας, μετά τις δυο φάσεις της εισβολής και τον Χριστόφια. Και απ’ τις κατάρες των γιαγιάδων, και θα’ ναι πολλές αφού και οι σημερινές νέες θα σε καταριούνται μέχρι τα γεράματά τους, μη σου πω κι’ αυτές που δεν γεννήθηκαν ακόμα, θα πρέπει να διαβάσει παπάς το μνήμα σου για να αναπαυθεί η ψυχή σου, και αν…

1 σχόλιο:

the Idiot Mouflon είπε...

Ιδού η χειρότερη επίπτωση της κρίσης: ακόμη 200 χρόνια συναυλίες του Νταλάρα για την Κύπρο.

Κλαψ, λυγμ, σνιφ...