Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Χρόνια Πολλά...



Οι επαναστάσεις ξεκινάνε από ένα άτομο... Πάντα...

Τον Ελληνισμό πολύ θέλησαν να τον υποδουλώσουν. Αρκετοί τα κατάφεραν. Με τη βοήθειά μας. Και τα κατάφερναν πάντα την εποχή που μας χρειαζόταν μια τιμωρία για να συνετιστούμε. Και μετά συνερχόμασταν και επιστρέφαμε στις ρίζες μας. Πίστη, πατρίς, οικογένεια. Χριστός, Ελλάδα, Εμείς.

Οι εκπτώσεις ξεκινούσαν με το ξεπούλημα του αίματος που χύθηκε για μια χούφτα λεφτά. Το αίμα του Χριστού για 30 αργύρια, το αίμα των βυζαντινών για τους παπικούς και τους τούρκους, το αίμα του 21 για γερμανό βασιλιά, το αίμα της Μικράς Ασίας για γερμανόφιλο βασιλιά, το αίμα των παγκόσμιων πολέμων για μια ιδεολογία, το αίμα των αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α. για μια προεδρία και την ησυχία μας, το αίμα του πραξικοπήματος και της εισβολής για μια χούφτα δολλάρια, το αίμα του λαού για μια χούφτα ευρώ.

Σήμερα υπογράφηκε ακόμα μια προδοσία. Και θα υποφέρουμε για πολύ. Μέχρι να ξαναγίνουμε Έλληνες. Μέχρι να ξαναορκιστούμε στο Ευαγγέλιο και να ξανασκύψουμε το κεφάλι παρακαλώντας το Θεό και την Παναγιά να ευλογήσουν τον αγώνα μας. Μέχρι να ξαναπούμε 'Ίτε παίδες Ελλήνων'. Μέχρι να ξαναφωνάξουμε 'Ή ταν ή επί τας'. Μέχρι να ξανακούσουν οι εχθροί μας το 'Μολών Λαβέ'.

Η επανάσταση ξεκίνησε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: