Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Χριστός Ανέστη!!!




Απ'το πρωί αναστήθηκε ο Χριστός. Απ'το πρωί ετοιμαζόμαστε για τον Καλό Λόγο. Η σκέψη τρέχει σ'αγαπημένα πρόσωπα που είναι μακρυά, σε άγνωστο κόσμο που δυστυχεί, σε ασθενείς, φτωχούς, οδοιπόρους, εργαζόμενους. Σε παλιές και νέες αγάπες, σε θλίψεις του παρελθόντος και του παρόντος. Στη δυστυχία, τη μιζέρια, την αδικία.

Τώρα όμως είναι η σειρά μας. Ανάβουμε ένα κερί για όλους αυτούς, τους βάζουμε απ'το μυαλό στην καρδιά, χαμογελάμε και γιορτάζουμε. Ο Χριστός κάτι θα κάνει και γι'αυτούς. Και μεις, βάζοντάς τους στην καρδιά μας τους χαρίζουμε ότι πολυτιμότερο έχουμε. Την αγάπη μας.

Κανείς δεν θά'ναι μόνος απόψε. Θά'μαστε κοντά τους. Θά'ναι κοντά μας. Κι'όλοι μαζί κοντά Του. Δοξάζοντας κι'ελπίζοντας για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που θα προσπαθήσουμε κι'εμείς να γίνει καλύτερο. Αύριο όμως. Σήμερα γιορτάζουμε. εμείς κι'όλη η πλάση. Γιορτάζουν οι καρδιές. Ας τις κάνουμε χαρούμενες. Ας κτυπήσουν στο ρυθμό των αναστάσιμων καμπάνων. Ας κτυπήσουν στο ρυθμό της αγάπης. Μ'ένα ζεστό χαμόγελο, μια τεράστια αγκαλιά κι'ένα γλυκό φιλί!!!

Χριστός Ανέστη!!! Καλό Πάσχα!!!

2 σχόλια:

Alks--Anna είπε...

Χριστός Ανέστη!!

Χρόνια καλά,για σήμερα και για αύριο
και ελπίζω για πάντα..!!

Emperor είπε...

Αληθώς Ανέστη Alks!

Αμήν!!!