Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πρωινό...



Έξω κάνει ψοφόκρυο. Ενίοτε ο ήλιος κρύβεται πίσω από μαύρα σύννεφα που ξαφνικά ξεφορτώνουν στη γη ότι μάζεψαν απ'τις θάλασσες, τους ποταμούς, τις λίμνες. Οι αγροί είναι εδώ και λίγο καιρό ολοπράσινοι. Οι λεμονιές κι'οι πορτοκαλιές φορτωμένες με ζουμερούς καρπούς με έντονο χρώμα. Οι αμυγδαλιές άνθισαν και πάλι στέλνοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Άνοιξης. Τα χελιδόνια επιστρέφουν σιγά σιγά. Ήδη η μια φωλιά απ'τις 4 στο σπίτι μου έχει νοικάρηδες. Είτε το θες είτε όχι η φύση ζωντανεύει χαμογελαστά, υποχρεώνοντάς σε να νοιώσεις αυτήν την αλλαγή μ'όλους τους τρόπους. Χαμογελάς, η λίμπιντο κτυπά κόκκινο, η σκέψη πετά, η καρδιά κτυπά. Ο κύκλος της ζωής ξαναρχίζει απ'την αρχή. Η ζωή κυλά στο δρόμο που χάραξε στο σύμπαν. Κι'εσύ ζεις με ένα και μοναδικό σκοπό. Να τη χαρείς...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψοφόκρυο στη Κύπρο;;;;
Τι να πούμε και μεις εδώ στα βόρεια της Ελλάδας που χιόνισε προχθές;;;

Παρόλα αυτά κάτι μυγδαλιές ανθίσανε (τσ τσ τσ βιαστικές!)

καλημέρα :))

ΜaRioNaSTRo είπε...

Καλημέρα!
Εκεί η Άνοιξη κάνει δειλά δειλά την αναμενώμενη εμφάνισή της.
Εμείς, εδώ πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη...
Πάντως, επειδή τέλη του μήνα θα βρεθώ στο νησί σας, κανόνισέ τα έτσι προκειμένου να έχει καλό καιρό!
Φιλάκια :)

Emperor είπε...

me:) Μουτράκι όταν συνηθίζεις το καλοκαίρι με 40+ τότε ακόμα και οι 10 σου φαίνονται ψοφόκρυο. Πόσο μάλλον οι 5 που πέφτει η θερμοκρασία κάποιες νύχτες. Καλησπέρα! :)

Emperor είπε...

Θα διατάξω τον καιρό να είναι αίθριος και θερμός για την εποχή για σένα ειδικά. Πες μου μέρες που θά'σαι και πόλη (ελπίζω μόνο να μην έχει κουφαθεί ο καιρός και να μην ακούει τις διαταγές του Αυτοκράτορα).

Φιλιά κι'από μένα! :)

nefelokokkugia είπε...

Αχ, αυτή η άνοιξη θα είναι δύσκολη. Το βλέπω. Με τέτοιο ψωφόκρυο να καιγόμαστε?
Δεν πάμε καλά Αυτοκρατορά μου. Πες κανά σοφό μπας και την παλέψω και φέτος.
Φιλιά πολλά

Emperor είπε...

Τα σοφά είναι γι'αυτούς που δεν την παλεύουν Νεφέλη. Για να παρηγοριούνται. Όσοι παλεύουν δεν θέλουν σοφά. Θέλουν δύναμη, αντοχή, υπομονή κι'επιμονή. Και κάτι να ... δροσίζει την κάψα τους. Για το τελευταίο είμαι εγώ εδώ. :Ρ Καλό μήνα μάτια μου! :)