Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Μοίρες

Εάν στα 40 σου βλέπεις τη ζωή όπως στα 20 σου τότε έχεις χάσει 20 χρόνια απ’τη ζωή σου (Μωχάμεντ Άλι – Κάσιους Κλαίη).


Το ένσικτό σου είναι ξεκάθαρο. Καμιά δεν είναι η γυναίκα της ζωής σου. Μουνιά πολλά, κώλοι πολλοί, βυζιά πολλά. Ξανθές, καστανές, μελαχροινές, κοκκινομάλλες. Καμιά δεν είναι γυναίκα της ζωής σου. Καμιά εκτός από μια. Τη μάνα σου. Κι’η επόμενη γυναίκα της ζωής σου, ή οι επόμενες θά’ναι οι κόρες σου. Κι’αν δεν κάνεις, θα μείνει εκείνη η μια. Δεν θα τρέχεις από πίσω της. Δεν θα λυπηθείς όταν φύγει. Φτάνει να φύγει ικανοποιημένη για δυο πράγματα. Για εκείνη τη στιγμή που έμεινε για πάντα στο χρόνο και για σένα. Οι υπόλοιπες? Παράξενο. Πηδάς ένα σωρό μόνο και μόνο για να διαλέξεις την καταλληλότερη να παντρευτείς και να γίνει μάνα των παιδιών σου.
 
Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ!!!

2 σχόλια:

Φοίβη είπε...

καλημέρες..
αν στα 40 σου βλέπεις τη ζωή σαν 20 τότε έχεις άλλα 20 χρόνια να κάνεις λάθη που δεν πρόλαβες. (Μαγδαληνή)

αν ψάχνεις τα παντρευτείς γυναίκα απο αυτές που πηδάς, μη παραξενευτείς αν ο γάμος σου θα είναι ένα ατελειωτο γαμήσι... '
ουπς ! πιπέρι..

καλό σκ...

Emperor είπε...

ΧΑΧΑΧΑ!!! Γι'αυτό παντρεύτηκα πριν χρόνια γυναίκα που αγάπησα τότε. Για να έχω ατέλειωτα γαμήσια χωρίς γάμους μετέπειτα. Αλλά κάπου κάτι πήγε λάθος με τις υπόλοιπες. ΧΑΧΑΧΑ! Όσο για το πρώτο μισό σου σχόλιο μου θυμίζει το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου 'Άσε με να κάνω λάθος' παραλλαγμένο στο 'Βοήθησέ με να κάνω λάθος'. Φιλιά!
Υ.Γ. Το πιπέρι είναι αφροδισιακό και μ'αρέσει! Καλό Σ.Κ. και σε σένα (θα χάσεις την Πάολα απόψε?)! :-)