Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Ακόμα ένα αργόσχολο ποστ βαρεμάρας...

Επίσης πάντα έλεγα πως μπορεί η κολώνα του σπιτιού νά’ναι ο άντρας, αλλά το σπίτι απ’την οικοκυρά φαίνεται. Αν είναι τίμια και καθαρή η οικοκυρά, τότε και ο άντρας της θά’ναι περήφανος για την οικογένειά του, και τα παιδιά θα είναι πιο άξια. Γιατί, όπως λέω πάντα, η κοινωνία χάλασε απ’τη στιγμή που η γυναίκα βγήκε απ’την κουζίνα και μπήκε στο παζάρι, κι’ας λέτε ότι θέλετε. Ένας άνδρας, όσο καλός κι’αν είναι, δε μπορεί να αναθρέψει σωστά τα παιδιά. Ο άντρας είναι ο κυνηγός, ο κουβαλητής, ο μαχητής. Αυτό που μπορεί να μάθει στα αγόρια του είναι να κάνουν το ίδιο, και στα κορίτσια του απλώς να τους δώσει το παράδειγμα του πως πρέπει να είναι ο άντρας που θα παντρευτούν. Όμως τώρα χάσαμε και μεις το ρόλο μας σαν άντρες στη φύση και την κοινωνία. Χάσαν κι’οι γυναίκες το δικό τους ρόλο. Έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι.

Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ!!!

5 σχόλια:

Φοίβη είπε...

καλημερούδια..
σε βρήκα επιτέλους...

η ξανθιά με το 12ποντο! χαχαχαχα

Emperor είπε...

Καλησπερούδια! Δεν αμφέβαλλα ποτέ πως θα με έβρισκες. Απορούσα που δε μ'είχες ψάξει ακόμη. ;-)
Υ.Γ. Δηλαδή η φωτό δικιά σου? ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΕ που λέει κι'ο Τάσσος! :-)

erifili είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο της ανάρτησής σου.Και όχι μόνο μπερδεύτηκαν οι ρόλοι, αλλά χάθηκαν και οι άνδρες βρε παιδί μου.Πως αυξηθηκαν έτσι οι γκέϊ?Βλέπεις ένα παίδαρο και λές "μήπως"?

erifili είπε...

Πετυχημένο το avatar σου. Ο αυτοκρατορικός πιγκουϊνος.Ουάου!!!

Emperor είπε...

Erifili Καλωσόρισες στην αυλή μου. Ναι, ότι κι'αν διαβάσεις σε μένα, μπορεί να είναι λάθος, όχι για μένα φυσικά μέχρι οι εξαιρέσεις να γίνουν περισσότερες απ'τον κανόνα, αλλά δεν είναι τυχαίο. Σας εύχομαι καλή ανάγνωση των κειμένων μου, αν και για να έχετε πιο ολοκληρωμένη άποψη για τον Αυτοκράτορα, θα πρέπει να δείτε και τα κείμενα που δεν θα συμφωνήσετε. Όλα μπορείτε να τα βρείτε στην Athens Voice, Πατώντας για ευκολία τον σύνδεμο απ'εδώ. Καληνύκτα σας! :-)