Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Εμείς οι άπιστοι...



Πολλές φορές τό'χω πει πως εμείς που δηλώνουμε πιστοί Χριστιανοί είμαστε πιο άπιστοι απ'αυτούς που δηλώνουν άθεοι. Γιατί οι άθεοι πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός και γι'αυτό Τον πολεμάνε, ενώ εμείς που λέμε πως πιστεύουμε, Τον προδώνουμε κάθε λίγο και το κυριότερο δεν Τον εμπιστευόμαστε. Γιατί τα λέω αυτά τώρα?

Αφορμή μου έδωσαν το Grexit και η πρώτη γιορτή εις μνήμην του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη στις 12 Ιουλίου. Όλοι εμείς οι Χριστιανοί παρακαλάμε να βρεθεί λύση για να μη πτωχεύσει η Ελλάδα. Μια Ελλάδα που χρωστά όσο κανείς, ταλαιπωρείται όσο κανείς, πεινάει όσο κανείς, πεθαίνει όσο κανείς. Κι'όμως, διάφορες προφητείες Αγίων, όπως ο Κοσμάς ο Αιτωλός, ο Παϊσιος και άλλοι, έχουν προβλέψει την καταστροφή οικονομικά της Ελλάδος και τη σωτηρία της μέσα σε λίγους μήνες. Συγκεκριμένα έχουν ακουστεί τα εξής. Οι Έλληνες θα ξυπνήσουν ένα πρωί του Ιούνη και θά'ναι πτωχοί. Θα χρωστάνε πολλά αλλά δεν θα προλάβουν να τους τα πάρουν οι δανειστές. Θα επέμβει η Τουρκία εκμεταλλευόμενη την αδυναμία της Ελλάδας αλλά θα φτάσει μέχρι τα χωρικά της ύδατα μόνο (εξαμίλια). Αυτό θα συμβεί τον καιρό των μαρουλιών. Μετά θα κατέβει η ξανθή φυλή, θα τους κατατροπώσει και θα τους διαλύσει (μαζί με την Ευρώπη που θα θέλει μερίδιο) και σε 6 μήνες θα μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη για να μην την πάρει άλλος (άσε που θά'ναι πλήρως κατεστραμένη εκτός απ'την Αγία Σοφία) και πλέον η Ελλάδα θα ευημερήσει όσο ποτέ άλλοτε.

Γιατί τώρα? Με το παλιό ημερολόγιο (13 μέρες πίσω) η Δευτέρα 13η Ιουλίου 2015 είναι η 30η Ιουνίου. Τα μαρούλια φυτεύονται Οκτώβρη με Νιόβρη και Μάρτη. Οι Τούρκοι ήδη ξεκίνησαν για να μπουν στη Συρία κι'αυτό ενοχλεί τους Ρώσσους. Και η Ευρώπη δε μας θέλει (ευτυχώς). Γιατί λοιπόν να μη θέλουμε να πτωχεύσουμε και να τελειώνουν όλα με ακόμα ένα χρόνο δυστυχίας, αλλά να θέλουμε πρόγραμμα για ακόμα 3 χρόνια δυστυχίας και εξαθλίωσης, με ξεπούλημα του τόπου μας (θέλουν ακίνητα 50 δις, λες και ο Παρθενώνας έχει τιμή) και πτώχευση μετά?

Με ενοχλεί λοιπόν που ενώ πιστεύουμε, λέμε, στους Αγίους και στο Θεό, και τους παρακαλάμε να μας βοηθήσουν, δεν τους εμπιστευόμαστε και τους παρακαλάμε ουσιαστικά να μας κάνουν εκδούλευση στα θέλω μας. Αν όμως πιστεύεις πραγματικά τότε πιστεύεις σ'όλα όσα έχουνε πει και κάνει και εμπιστεύεσαι το είναι σου σ'αυτούς και στο Θεό. Αλλοιώς καλά να πάθεις.

Προσωπικά χαίρομαι που οι Ευρωπαίοι δε μας θέλουν. Γιατί κακά τα ψέματα, είμαστε πολύ γι'αυτούς. Δεν αξίζουν να μας έχουν μαζί τους και να μας εκμεταλλεύονται. Το θέμα είναι να το καταλάβουμε εμείς. Ας προτιμήσουμε λοιπόν ένα χρόνο δυστυχία παρά μια ζωή σκλάβοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: