Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Απολογισμός πρώτου κύματος covid19:




  1. Πέθαναν κάποιες χιλιάδες (ή εκατοντάδες με βάση τα νέα δεδομένα) και χάρηκαν οι υπόλοιποι πως την γλύτωσαν. Μέχρι το 22 όμως θά'ρθει νέο κύμα, και θα ξανάρθει, και θα ξανάρθει, οπότε άδικα χαίρεστε. ο ιός ήρθε για να μείνει, όπως όλοι οι υπόλοιποι.
  2. Τα μέτρα κατά της υποτιθέμενης πανδημίας μας πτώχευσαν οικονομικά, μας έκαναν ομοφοβικούς και ρατσιστές (γιατί πλέον αποφεύγουμε και τους ομόεθνούς μας σαν νά'ναι λεπροί και χτικιάρηδες κι'όχι μόνο τους ξένους), αντισεξουαλικούς, ξύπνησαν τα εθνικά και αντιεθνικά μας αισθήματα, τα θρησκευτικά και αντιθρησκευτικά μας αισθήματα και κτύπησαν κατά κόρον την πίστη μας, την πατρίδα μας, την παιδεία μας, τον πολιτισμό μας και την οικογένειά μας.
Τελικά τα μέτρα κατά του κορωναϊού είναι πιο θανατηφόρα απ'τον ίδιο τον ιό. Οπότε να παρακαλάτε να γίνει ο τρίτος παγκόσμιος ή η Δευτέρα Παρουσία πριν τον Οκτώβρη, αλλοιώς, με το δεύτερο κύμα του ιού, εκτός απ'τους χιλιάδες (ή εκατοντάδες για να είμαστε αντικειμενική) θανάτους παγκόσμια λόγω του ιού, θά'χουμε υπερδιπλάσιο αριθμό αυτοκτονιών (που θα καταχωρηθούν κι'αυτές σαν θάνατοι από covid19 αφού έστω κι'αν δεν θά'ναι φορείς ή ασθενείς οι αυτόχειρες αυτός θά'ναι η κύρια αιτία που οδήγησε στα μέτρα που τους οδήγησε στον θάνατο)

Ο Θεός να μας λυπηθεί αν και ούτε αυτό μας αξίζει τελικά...


Δεν υπάρχουν σχόλια: