Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Μελλοθάνατος

Με βάση τις ειδήσεις που παρακολούθησα απόψε, το πολύ σ'ένα μήνα θά'μαι στην κόλαση. Οπότε λογικά προλαβαίνω και να αμαρτήσω και να μετανοήσω. Αν όχι τότε αλίμονο σ'όλους που θα έρθουν μετά εκεί. Θα τους περιμένω και θα μ'έχουν μπελά μια αιωνιότητα. Κόλαση θα γίνω γι'αυτούς. :P

Υ.Γ.: Σε κηδείες δικαιούνται να είναι παρών μόνον 10 άτομα συγγενείς 1ου και 2ου βαθμού. Σκέφτομαι αν πεθάνει κάποιος πρόεδρος, αρχιεπίσκοπος, χότζας, πρωθυπουργός, πρίγκιπας, βασιλιάς κλπ, οι δεκάδες που θα πήγαιναν στην κηδεία απ'τις άλλες χώρες και οι χιλιάδες που θα 'προσκυνούσαν' τον αποβιώσαντα αν έχουν Skype για να συνδεθούν στην τηλεκηδεία ή αν θα την παρακολουθήσουν απλά απ'την τηλεόραση :P

Υ.Γ.2: Αυτοί που εκθειάζουν τους λειτουργούς υγείας δημόσια, ή τουλάχιστον αρκετοί απ'αυτούς, είναι οι ίδιοι που πριν λίγους μήνες τους κατηγορούσαν και σε λίγους μήνες θα τους έχουν χεσμένους.

Υ.Γ.3: Αν δεν το καταλάβατε, ζούμε νέο διωγμό των Χριστιανών. Και οι νέοι μάρτυρες είναι αυτοί που απλά δηλώνουν Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Υ.Γ.4: Για να δείτε πόσο νοσεί το παγκόσμιο σύστημα υγείας αλλά και η παγκόσμια κοινωνία, πεθαίνουν κάθε χρόνο τόσες χιλιάδες άνθρωποι απ'τον ιό της γρίπης Α (μιλάω για τις ανεπτυγμένες χώρες), περίπου τόσες χιλιάδες όσες κι'απ' τον κορωνιό (τουλάχιστον μέχρι τώρα), με τα ίδια συμπτώματα και τον ίδιο τρόπο, όμως δεν τους καίγεται καρφάκι επειδή ήταν αναμενόμενοι θάνατοι (άρα δεν χαρακτηρίζονταν πανδημία) και πέθαιναν σταδιακά (όχι κάθε μέρα τόσες χιλιάδες ανά το παγκόσμιο) οπότε μπορούσαν να 'διαχειριστούν' αυτούς τους θανάτους αφού κανείς δεν το έπαιρνε χαμπάρι (και τα Μ.Μ.Ε. δεν έκαναν ούτε μία αναφορά, έστω κάθε τέλος του χρόνου ν'αναφέρουν απλώς τον αριθμό). Κι'αν το καταλάβατε, δεν κάνουν κάτι για να τους σώσουν αφού δε μπορούν, απλά παρατείνουν με διάφορα μέσα την ζωή τους δίνοντας ευκαιρία στον οργανισμό τους είτε ν'αντιδράσει είτε να καταρρεύσει.

Υ.Γ.5: Σ'άλλη ανάρτηση. Φτάνει για σήμερα.

<





Δεν υπάρχουν σχόλια: