Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Natural Woman...



Δεν ξέρω πώς χαρακτηρίζεται ένας άντρας 'επιτυχημένος' με τις γυναίκες. Ούτε ξέρω πώς αποκτά πείρα και τις γνωρίζει καλά. Εγώ δε παντρεύτηκα μικρός. Άσχετα με το ότι από μικρός ήμουνα, και είμαι, συνέχεια ανάμεσα σε γυναίκες. Και σίγουρα δε μπορώ να πω, άσχετα με το ότι το λέω αρκετές φορές, πως είμαι έμπειρος με τις γυναίκες, ή τις ξέρω καλά. Εκείνες που γνώρισα και με γνώρισαν ξέρουν καλύτερα. Εκείνο όμως που ξέρω με σιγουριά, είναι πως η κάθε γυναίκα είναι ότι είναι λόγω του άντρα που έχει κοντά της, ή του τελευταίου άντρα που είχε κοντά της, ακόμα κι'αν αυτός είναι ο πατέρας της. Η κάθε γυναίκα είναι ότι της βγάζει ο άντρας που την ενδιαφέρει, που την τρελλαίνει, που την επηρεάζει. Όμορφη, αισθησιακή, άγρια, σεξουλιάρα, ότι σκεφτείς είναι λόγω του άντρα που έχει ή δεν έχει κοντά της. Τι σημαίνει αυτό? Πως η γυναίκα που θες είναι ότι την κάνεις να νοιώσει, να θέλει, να είναι εσύ. Κι'αν δεν είναι τίποτα, αν είναι ψυχρή, ανέραστη, ανοργασμικιά, ξινή κι'όλα αυτά, ένας φταίει. Εσύ που δεν την κάνεις να νοιώσει γυναίκα. Γιατί οι γυναίκες είναι δώρο. Κι'αν το αφήσεις τυλιγμένο σού'ναι άχρηστο. Και χαλά. Μέχρι να βρεθεί αυτός που ξέρει την αξία τους και τους την βγάλει από μέσα τους ξετυλίγοντας την κορδέλα κι'ανοίγοντας το κουτί...

11 σχόλια:

Vicky είπε...

''Μέχρι να βρεθεί αυτός που ξέρει την αξία τους και τους την βγάλει από μέσα τους ξετυλίγοντας την κορδέλα κι'ανοίγοντας το κουτί...''νομιζω καθε σχολιο μετα απο αυτην την φραση ειναι περιττο!φιλια emperor

Ανώνυμος είπε...

καλημερούδια :)

Ειρήνη είπε...

Έχω τις ενστάσεις μου (τι πρωτότυπο, ε;)

Λοιπόν. Το να λες ότι είμαστε ό,τι μας κάνει ο άντρας που έχουμε δίπλα, είναι σα να ισχυρίζεσαι ότι δεν έχουμε δική μας θέληση και προσωπικότητα. Ναι, συμφωνώ ότι επηρρεαζόμαστε, ότι αντιδρούμε ανάλογα μ' αυτό που εισπράττουμε, αλλά το ίδιο δεν κάνετε κι εσείς; Αν κάποια είναι στρίγγλα εκ φύσεως, όσο κι αν προσπαθήσει ένας άντρας, δεν πρόκειται ποτέ να την κάνει αρνάκι. Όσο πολύ κι αν τον θέλει εκείνη, όσο κι αν (εκείνη) αυθυποβάλλεται σ' αυτό που (εκείνος) θέλει από αυτή να γίνει, ο πραγματικός της χαρακτήρας αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια. Το αντίστοιχο ισχύει και για τους άνδρες, φυσικά.

Η τελευταία φράση, ωστόσο, όμορφη. Και αληθινή (αρκεί το "δώρο" να έχει και περιεχόμενο, γιατί πολλά, και των δύο φύλων, είναι τζούφια, ό,τι και να λες)

Συγγνώμη για το σχόλιο-σεντόνι, αλλά με αγανάκτισες ολίγον :) Και μ' αρέσει που η συγκεκριμένη ανάρτηση υποτίθεται θα εξηγούσε (ξέρεις..). Τζίφος.

Φιλί καλημέρας :)

Levina είπε...

Άλλο ξεκίνησα να γράφω
αλλά επειδή είδα πως
δεν έχει αξία να το πω,
τώρα θα γράψω μόνο αυτό.
Υπάρχει Άντρας που μπορεί
να καταλάβει την αξία μιας γυναίκας που αξίζει?
Που μπορεί να καταλάβει κάτι πέρα από αυτόν και τα θέλω του?

Όχι, ούτε καν εσύ my Emperor.

Kαλημέρα.

Emperor είπε...

Καλημέρα Vickyyy!!! Φιλιά!!! :)

Emperor είπε...

Καλημερούδια Ανώνυμη!!! :)

Emperor είπε...

Γλυκειά μου Ειρήνη δε μπορείς να φανταστείς πόσες ξέρω που έγιναν από στρίγγλες αρνάκια! Και είπαμε, ξέρω πολλές... :)

Emperor είπε...

Levina αγαπημένη κατ'αρχή δε μπορείς να είσαι σίγουρη πως αυτό που θα πεις δεν έχει αξία γιατί δεν ξέρεις πόσοι μπορεί να το διαβάσουν και να τους φανεί χρήσιμο. Δεν ξέρω αν υπάρχει άντρας που μπορεί να καταλάβει την αξία μιας γυναίκας που αξίζει. Μη ξεχνάς πως ο καθένας μας κρίνει το θέμα 'αξία' με βάση τα δικά του κριτήρια και τις δικές του εμπειρίες. Ξέρω σίγουρα πως υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν ξέρουν πόσο αξίζουν. Όσο για μένα θέλω να πιστεύω πως δεν είμαι κριτήριο για το μέλλον μιας γυναίκας που με γνωρίζει, κι'ας είμαι σημαντικός σταθμός στη ζωή της (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...) Καλή σου μέρα!!! :)

Ειρήνη είπε...

Ναι, ξέρεις πολλές, όμως είμαι σίγουρη πως δεν κάθησες μαζί τους αρκετά για να τις δεις -αναπόφευκτα- κάποια στιγμή να επανέρχονται σε striggla-mode (όταν περάσει η περίοδος του μελιού/φλερτ).

Έτσι είναι εκ φύσεως οι άνθρωποι, καλέ μου... :)

Emperor είπε...

Φαίνεται πως είμαι τυχερός λοιπόν. Σταματά η επαφή την καταλληλότερη στιγμή. :ΡΡΡ

Levina είπε...

Μη δίνεις σημασία,
πήρα σβαρνα την blogoγειτονιά
και μοιράζω φιλιά και καλημέρες!!
Εσένα θα άφηνα εκτός??
(είναι σοβαρό γιατρέ μου??)


φιλιά ά ά
καλό Σαββατοκύριακο