Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

It's A Beautiful Day...



Οι ωραίες μέρες φαίνονται απ'το πρωί λένε. Και ξαναλέω, απ'το προηγούμενο βράδυ φαίνονται. Αλλά ξέρεις? Οι μέρες δεν αλλάζουν. Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει λίγο πολύ ίδιες είναι... Εσύ είσαι που τις κάνεις να φαίνονται όμορφες, παρά τις δυσκολίες τους. Εσύ είσαι που τις κάνεις να είναι χαρούμενες, ευτυχισμένες, ανεξάρτητα καιρού, θερμοκρασίας, καταστάσεων. Εσύ είσαι το χαμόγελο, η ομορφιά, η ελπίδα, η ευτυχία. Κι'αν εσύ θες να χαμογελάς, τίποτα δε θα στο στερήσει. Διότι τα κακά και τα καλά είναι εδώ εδώ και χιλιετίες. Η αγάπη είναι εδώ το ίδιο. Η ζωή το ίδιο. Εσύ ήρθες πριν κάποια χρόνια, και θα φύγεις σε κάποια χρόνια. Και το μόνο που περιμένουν είναι να τα βρεις και να τα κάνεις δικά σου. Είτε τα καλά, είτε τα κακά, είτε το χαμόγελο, είτε το δάκρυ, είτε τη χαρά, είτε τον πόνο, είτε την ευτυχία, είτε την δυστυχία. Η επιλογή είναι δική σου... Μια όμορφη μέρα νά'χεις... Κάθε μέρα...

3 σχόλια:

Ειρήνη είπε...

Πόσο δίκιο έχεις.. όντως τα πάντα είναι θέμα επιλογής. Αν και, για να πούμε την αλήθεια, κάποιες φορές οι πάντες και τα πάντα γύρω σου σε δοκιμάζουν τόσο σκληρά που το δικαίωμα επιλογής φαίνεται ανέφικτο.. νομίζω πως δε μπορείς να διαφωνήσεις με αυτό.

Φιλιά.

Ειρήνη είπε...

(ξέρω βέβαια τι θα απαντήσεις: "Εκεί φαίνεται και η δύναμή σου". Σωστά; )

Emperor είπε...

Για να συμβεί αυτό σημαίνει πως για καιρό έκανες λάθος επιλογές. Σ'αυτή την περίπτωση, δέχεσαι την ήττα, και ξαναρχίζεις απ'την αρχή. Χωρίς τα ίδια λάθη. Ναι? Καλησπέρα! :)