Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Αδιέξοδο...



Όλοι μας φτάνουμε σε αδιέξοδα κάποτε. Αρκετές φορές τυφλωμένοι απ'τα φώτα των μαγαζιών στις άκρες των δρόμων που ακολουθούμε. Πολλοί δεν το παίρνουν χαμπάρι. Περιμένουν να ξημερώσει για να συνεχίσουν. Κάποιοι περιμένουν κάποιον απ'την άλλη πλευρά να τους βρει μια έξοδο. Άλλοι προτιμούν να μείνουν στα μαγαζιά με τα εκτυφλωτικά φώτα που τους χαρίζουν χαρά κι'ηδονή, πιστεύοντας πως θα κρατήσει μια ζωή, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος. Και τέλος, ελάχιστοι, είτε επιστρέφουν για να πάρουν άλλο δρόμο, είτε σκαρφαλώνουν τον τοίχο, είτε προσπαθούν να τον ρίξουν, ακόμα και μόνοι. Τα αδιέξοδα υπάρχουν μόνο για σένα. Για να σου δώσουν μηνύματα, για να σε βοηθήσουν να σκεφτείς έστω και εκ των υστέρων, για να ανακαλύψεις τις δυνάμεις σου. Και σου φωνάζουν 'Αρκετά. Καιρός να κάνεις κάτι'. Ξέρεις τι. Κι'ας πονά. Κι'ας μη λάμπει, κι'ας μην τυφλώνει μ'όμορφα χρώματα και φώτα. Καιρός να κάνεις κάτι. Για σένα. Καιρός να ζήσεις...

6 σχόλια:

Elsa Maxwell είπε...

Tα αδιέξοδα, μας κάνουν πιο δυνατούς!

την καλημέρα μου και καλό μας χειμώνα

Levina είπε...

δύσκολα γμτ. τα αδιέξοδα, αλλά αυτό το ....σκαρφαλώνω τον τοίχο μου αρέσει, η προσγείωση απο την άλλη θα είναι λίγο ανώμαλη αλλα δεν πάει στο καλό!!

φιλιά my Emperor
καλή εβδομάδα.

Emperor είπε...

Elsa πολύ βιάστηκες για το Χειμώνα. Άσε να νοιώσουμε και λίγο Φθινόπωρο, να δούμε λίγα φύλλα να πέφτουν. Τα αδιέξοδα μας κάνουν σίγουρα πιο δυνατούς, αν τα ξεπεράσουμε. Καλησπέρα! :)

Emperor είπε...

Βρε Μαγισσούλα και σύ? Και τι μαγική σκούπα που πετά που την έκρυψες? Έ? :)
Καλή Βδομάδα! Φιλιά! :)

Levina είπε...

Είπα ποτέ εγώ πως ανεβαίνω σε σκούπες?? άσε που φοβάμαι τα ύψη, άσε που θα ανεμίζουν τα φουστάνια και θα γίνω ρεζίλι...
Θα σκαρφαλώσω στην μάντρα, και εσύ θα διατάξεις τους υποτελείς σου να με πιάσουν να μη σαβουρντιστώ απο την άλλη που θα πηδήσω!!!
Τι σόι Αυτοκράτορας είσαι??? εεεε??

Emperor είπε...

Έχω ανοίξει τα χέρια μου. Πήδα να σε πιάσω(κλείσε τα μάτια και μη τσιρίζεις σα να περνά πυροσβεστική) :ΡΡΡ