Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Γαλλικά Γλωσσόφιλα Κορίτσια (τους άντρες σταυρωτά ρε)!!!!

Ξενύκτησα ψες από περιέργεια να δω ποιος είναι ο διάδοχος του Ούρι Γκέλερ. Αρχίδια. Πιστεύω πως μπορώ να ελέγξω το μυαλό, το ένστικτο, το συναίσθημα και το μουνί μιας γυναίκας καλύτερα απ’ότι μπορεί εκείνος να μείνει ζωντανός. Και βιάζομαι να πάω να κοιμηθώ. Απόψε θα πάω για φαγητό και αλλαγή χρόνου στον μοναδικό και μεγαλύτερο αδελφό μου, ετεροθαλής...

Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ!!!

8 σχόλια:

humanity είπε...

ΘΑ ΕΚΑΝΑ "COPY-PASTE" TA ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ "ΜΑΧΑΛΑ",ΑΛΛΑ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ..!

Emperor είπε...

Σε μια βδομάδα ξανάρχεσαι Hum. :-)

tania είπε...

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ !!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!! ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ !! ΘΑ ...ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΟΜΩΣ ΔΡΙΜΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΗ!! ΠΟΙΕΣ ΡΟΖ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ....ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΧΑΑΧ.

Emperor είπε...

Καλημέρα! Η αλήθεια είναι πως στο δικό μου Blog το ροζ με ... χαλά. Με μαλακώνει και δε μου πάει. Καλωσόρισες! :-)

Emperor είπε...

Διάβασα την απάντησή σου αλλά πιθανόν να την διέγραψα αντί να τη δημοσίευσα. Αν συνέβη απολογούμαι. Αλλά σίγουρα, κάποτε χρειάζονται και τα απαλά χρώματα στη ζωή μας. Το πρόβλημα είναι πως υπάρχουν τις στιγμές που είμαστε ευάλωτοι. Υπάρχουν μετά απ'τα μαύρα και τα γκρίζα. Ή ακόμα είναι η ζωή μας ένα απαλό χρώμα, με περιπτώσεις μαύρου, γκρίζου κι'άλλων σκληρών χρωμάτων, και είμαστε πάντα ευάλωτοι. Αν μπορείς να έχεις το απαλό στη ζωή σου χωρίς να γίνεσαι ευάλωτη κάν'το. :-)))))

nellinezi είπε...

Καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε! :-)) Ερώτηση...γιατί στο "εδώ" στο τέλος κάθε κειμένου με βγάζει στην αρχική της Athens voice ? Μήπως πρέπει το λινκ να οδηγεί απευθείας στη σελίδα που θέλεις κι όχι στη γενική?

Δεν μπορώ στην ουσία να διαβάσω κανένα κειμενό σου ολόκληρο :-(

Emperor είπε...

Νέλλη Καλησπέρα και Καλωσόρισες και συ στην ... αυλή μου. :-)
Βασικά όταν κάποτε πατούσες το 'εδώ' σε οδηγούσε αμέσως στο καινούριο ποστ αναρτημένο στην Athens Voice. Απλά επειδή τώρα ανακαινίζεται και, αν και έχει ανέβει επίσημα, έμειναν κάποιες λεπτομέρειες όπως τα pm και φυσικά τα ποστ, σε βγάζει απευθείας στην home page του site σα να μην υπάρχουν blogs και posts. Ελπίζω να μην χαθούν φυσικά. Είπαν πως το αργότερο στις 22 θα ανέβει. Ίδωμεν. Μέχρι τότε, διάβασε αυτό, το μόνο ολοκληρωμένο, μαζί με τα πρώτα 2 νομίζω. Τα λέμε. :-)
http://thelastemperor-emperor.blogspot.com/2009/11/blog-post_04.html

Emperor είπε...

http://blogs.athensvoice.gr/

Αυτό είναι το site. Έμεινε να καταφέρουν να φορτώσουν τα nick μας, τους κωδικούς μας και τα bloggάκια μας. Αγάπες βάλτε το σταυρό σας. :-)